Loaded Crunchy Petals met gehakt en look

  1. Verhit de olijfolie in een pan en fruit een handvol ui en een koffielepel knoflook nadat de olie warm is geworden.
  2. Voeg direct 500g gehakt toe om kort te bakken en roer het met een houten lepel.
  3. Wanneer het gehakt een beetje bruin wordt (na 4-5 minuten), breng het op smaak met zout en peper, voeg een flinke knijp relish toe, en laat even meebakken.
  4. Na 1 minuut voeg je een 150g gepelde tomaten toe, roer je alles door en laat je het op laag vuur 10 minuten sudderen totdat het dikker wordt.
  5. Bak de Mc Cain Crunchy Petals zoals aangegeven, leg ze in een tray met papier en kruid ze met French Fry Magic kruiden.
  6. Doe de gehakt saus erover, een paar strepen Caesar over, en top af met een klein beetje mexicaanse kaasmengeling en wat fijn gesneden bieslook

EXTRA: Gehakt, bieslook

Benodigdheden

09 348 08 04