Loaded Crunchy Petals met gehakt en look
- Verhit de olijfolie in een pan en fruit een handvol ui en een koffielepel knoflook nadat de olie warm is geworden.
- Voeg direct 500g gehakt toe om kort te bakken en roer het met een houten lepel.
- Wanneer het gehakt een beetje bruin wordt (na 4-5 minuten), breng het op smaak met zout en peper, voeg een flinke knijp relish toe, en laat even meebakken.
- Na 1 minuut voeg je een 150g gepelde tomaten toe, roer je alles door en laat je het op laag vuur 10 minuten sudderen totdat het dikker wordt.
- Bak de Mc Cain Crunchy Petals zoals aangegeven, leg ze in een tray met papier en kruid ze met French Fry Magic kruiden.
- Doe de gehakt saus erover, een paar strepen Caesar over, en top af met een klein beetje mexicaanse kaasmengeling en wat fijn gesneden bieslook
EXTRA: Gehakt, bieslook
Benodigdheden