GIVANA: Uw horecaleverancier met service!

Bedrijfsinfo

Givana levert dagelijks frituuruitbaters, snackbars, broodjeszaken, pittabars, homeventers en restaurants. Givana centraliseerde haar activiteiten in een ruim bedrijfspand gelegen te Lokeren - industriepark “E17/1” - waardoor klantenservice en kwaliteit een extra dimensie krijgen.

Met een breed gamma aan artikelen op voorraad en steeds op zoek naar nieuwe artikelen om het gamma te verruimen, laat Givana het u toe om steeds in te spelen op nieuwe trends en wijzigingen in het aankoopgedrag van uw klanten.

Naast het bieden van een goede en makkelijk te bereiken locatie en het brengen van kwaliteitsproducten, hebben wij als groothandel nog heel wat meer in onze mars:

Producten: alles, maar dan ook alles voor uw horecazaak

Wie kan bij ons terecht? 

Als totaalleverancier, met ons enorm assortiment aan vele diepvries-, drank- en andere basisproducten zijn wij de ideale partner voor uw:

In onze cash & carry zijn alle professionals welkom, maar ook:

Wenst u een zaak te starten of over te nemen in de snacksector?

Wij begeleiden U vanaf het invullen van uw administratie tot het leren bakken van frieten, maken van snacks en/of broodjes. Ook nadien kan U steeds bij ons terecht met al uw vragen. Vul uw gegevens in en wij nemen contact op met U. Neem gerust ook een kijkje op onze Te Koop pagina voor een overname.

Digitale prijslijsten in uw zaak?

Wenst u digitale prijslijsten in uw zaak? Het kan!

Bekijk al onze producten in de webshop »