Insalata di pasta tricolore
Ingrediënten
- Fusilli Tricolore (ref. A2) - 250 g (5 nestjes)
- Pesto (ref. H29) - 80 g
- Pijnboompitten - 20 g
- Kerstomaten in 2 gesneden - 6 st
- Mozzarella bolletjes- 10 st
- Italiaanse ham - 3 à 5 plakken
- Basilicum (garnering) - 8 blaadjes
- Peper en zout
Bereiding
- Meng de ontdooide fusilli tricolore met de pesto en breng op smaak. Voeg de helft van de kerstomaatjes, mozzarellabolletjes en pijnboompitten toe aan de bereiding en meng.
- Vorm chiffonades met de plakjes Italiaanse ham.
- Schik de bereiding in een kom of een diep bord en dresseer met de chiffonnades, de mozzarellabolletjes, de kerstomaatjes en pijnboompitten.
- Decoreer met basilicumblaadjes.
Benodigdheden