Home
Webshop
Inspiratie
Over ons
Contact
Mijn winkelwagen
Mijn Givana
Home
Webshop
Nieuwe producten
Promoties
Diepvriesproducten
Koeling
Droge voeding
Dranken
Toestellen, materialen en toebehoren
Koffie - Thee - Toebehoren
Verpakkingen
Sauzen / Vinaigrettes
Vetten en olien
Onderhoudsproducten
Belgo box en toebehoren
Inspiratie
Over ons
Huismerken
Merken
BS Group
Team
Historiek
Contact
Mijn winkelwagen
Mijn Givana
Inloggen
Registreren
Wachtwoord
Facturen
Brusselse spruitjes met rode bietspekjes
Stoom de spruitjes tot de gewenste textuur.
Smelt de boter of margarine in een pan en voeg de spruitjes toe. Laat ze even goed doorbakken, ze mogen best wat kleur krijgen.
Breng op smaak met peper en zout, nootmuskaat en werk af met de peterselie.
Bak de beet bacon krokant in de oven. Volg hiervoor de instructies op de verpakking.
Bestrooi de spruitjes met de beet bacon.
Benodigdheden
Brusselse spruiten 25/30 Ardo 2.5kg
meer info
Rode biet spekjes Ardo 1kg
meer info
Peterselie Ardo 250gr
meer info
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Givana gebruik van cookies.
Meer informatie
OK