Uw specialist frituur, snackbars & broodjeszaken

Een duidelijke toekomstvisie, een uitstekende service, een uitgebalanceerd gamma, maar vooral het sterk persoonlijk contact met de klanten maakten Givana tot wat het op heden is:

Dé totaal-leverancier voor frituur, snackbars en broodjeszaken

Naast stipte en frequente leveringen aan huis, kunnen klanten ook aankopen doen in de "Cash & Carry". De Cash & Carry is snel bereikbaar, beschikt over een ruime parking. Givana gaat voor steeds beter en klantgerichter werken.

Een assortiment voor de frituur, snackbar & broodjeszaak

In het gamma van Givana vindt U alles ! Van A tot Z, en dit voor de frituur, snackbar en de broodjeszaak. Givana levert U, als friturist of snackbar-uitbater, alle producten. In noodsituaties organiseert Givana alles zo (soms wordt zelfs het onmogelijke gedaan) om U zo vlug mogelijk te depanneren. Vaak volgt de levering op de dag van bestelling zelf. Hierdoor kunt U zich maximaal concentreren op de uitbating van uw frituur of snackbar. Zo onderscheidt Givana zich van vele collega's in de branche. Givana levert U een perfecte service in uitvoering van een van de hoofdobjectieven van Givana: service en klantgerichtheid.

Steeds de optimale prijs / kwaliteitsverhouding

Naast kwalitatief goede producten, doet Givana er alles aan om de kwaliteit van de producten te behouden tijdens de stockage en het transport. Dit is slechts mogelijk door de talloze investeringen in infrastructuur en door een goed georganiseerd koeling- en diepvriestransport. Hierdoor komen de producten tot bij U in de best mogelijke omstandigheden, met volle respect voor de producten. Givana, als lid van de BS Group, zoekt en ontwikkelt ook nieuwe kwaliteitsartikelen die inspelen op de vraag van zowel de frituur- en snackbaruitbater, als van hun klanten - de gebruiker. Dit resulteerde in de “Belgo-Kinder-Box”, een echt succesnummer. Deze kinderbox is er voor en door kinderen. Mede door een goed gestructureerd aankoopbeleid en de kracht die de aankoop van grotere volumes meebrengt via de BS Group, maakt Givana zich sterk haar klanten steeds te beleveren aan marktgerichte prijzen.

Know How & ervaring: met en in UW beroep

Samen groeien. Onder dit motto stellen wij bij Givana graag hun kennis en ervaring in de sector ter beschikking van hun klanten. Om op een vakkundige manier ondersteuning te krijgen, voor relevant advies en verhelderende productinformatie kunt U steeds bij Givana terecht. Hoe beter bakken, demonstratie over allerhande burgers, broodjes, pitaschotels, snacks, salades enz … Voor de starters biedt Givana een individuele opleiding aan zodat een startend ondernemer vanaf het eerste moment kan scoren bij zijn klanten. 

Kwaliteit, zeker voor dit type voeding, begint bij de oorsprong!

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Givana gebruik van cookies. Meer informatie   OK